Tehdessäsi tilauksia, voit mennä esimerkiksi Tunturi varaosat ja sieltä vaikka kaasutin ja osat ja sitten jos tarpeesi on koho neulalla, niin painat lisää koriin, voit palata uudestaa ostoksille painamalla jatka ostoksia  ja valitset taas tuotteen ja viet osan kassalle, näin voit lisätä tarvitsemasi osat ostoskoriin ja sitten kun kaikki tarvitsemasi osat on valittu, niin paina kassalle nappia. Anna yhteystietosi tai voit halutessasi kirjautua kanta-asiakaaksi, jolloin saat uusista tuotteista, tarjouksista tiedon ennen muita.

Seuraavaksi valitset maksutavan voit maksaa edullisesti verkkopankkisi kautta kun painat Maksa heti verkossa, aukeaa pankkien logot ja näin voit maksaa oman verkkopankkisi kautta ja säästyt posti ja bussiennakkokuluilta, maksat vain posti tai bussirahdin osuuden 8.60€. Valitesasi maksutavaksi postiennakon maksu on 5.00€ tai bussiennakolla maksu on 5.00€. Tilauksen maksu ennakkotilisiirrolla onnistuu kun valitset maksutavaksi ennakkotilisiirto, saat vahvistuksen sähköpostilla jossa on maksutiedot ja  heti kun maksu on kirjautunut tilillemme, niin lähetämme tilauksesi välittömästi.
 
Seuraavaksi valitse toimitustapa, sinulla on neljä vaihtoehtoa, postipaketti 8.60€ tai matkahuollon rahtipaketti 8.60€, postin kirje pienille lähetyksille, hinnan näet verkkokaupasta toimitussivulta tai tilauksesi nouto liikkeestä ark. klo 12.00-17.00.

Verkkokaupassamme on erittäin edulliset toimituskulut ja yli 200.00€ ostokset toimitamme rahdin osalta rahtivapaasti, kun ostoksesi meneen yli 200€, niin toimitus tulee automaattisesti ilman toimituskuluja.

Finmopolla on oikeus muuttaa tilauksen rahdin hintaa tilauksen koon mukaan kun ainakin Matkahuolto on siirtynyt tilavuus hinnoitteluun ja kevyt mutta isohko paketti saattaa maksaa useita kymppejä.

Sitten vai vahvistat tilauksesi ja saat Finmopo Oy:ltä tilausvahvistuksen sähköpostiisi, helppoa eikö totta, meillä sinua palvellaan ja autetaan mopokysymyksissä.

Tilaajan tulee tarkistaa tilauksen oikeellisuus kun tilaus saapuu tilaajalle, että tuotteet on oikeat ja kunnossa 14 vrk tilauksen saapumisesta. Finmopo Oy ei lunasta takasin puolivuotta vanhoja tilauksia tms.. tapauksia.


Ystävällisin terveisin
Finmopo Oy
Ilkka Haljala
040-5361544
myynti@finmopo.fi

Seuraa meitä Facebookissa